Nooit meer met een lege batterij zitten

Helaas hebben veel mensen last van een te korte batterijduur gedurende de dag. Hier zijn tegenwoordig veel opties voor, zoals de populaire powerbanks. Maar wat zijn andere mogelijkheden die gebruikt kunnen worden? Dat gaan wij in dit artikel behandelen.

De smartphones worden steeds verder ontwikkeld en steeds meer geavanceerd. Dit zorgt er helaas wel voor dat de batterijduur vaak korter wordt. Terwijl de batterijcapiciteit ook wordt uigebreid zorgt de ontwikkeling in prestaties er vaak voor dat de batterij een stuk minder lang mee kan gaan. Het is natuurlijk heel fijn om verbeterde prestaties te hebben maar het is wel erg jammer dat dit ten kosten gaat van de batterijduur.

Er zijn gelukkig al ontwikkelingen om de batterijduur te verlengen en ervoor te zorgen dat de telefoon gewoon gebruikt kan worden. Een andere optie is natuurlijk de draadloze opladers die beschikbaar zijn. Deze maken het mogelijk om jouw telefoon op te laden zonder gebruik te maken van kabels en dergelijke. Zo zorg je ervoor dat je gemakkelijk jouw telefoon op kunt laden, ook wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

Een ander voorbeeld hiervan is natuurlijk het iPhone hoesje met een ingebouwde powerbank. Dit hoesje heeft een aansluiting en een accu waardoor de telefoon wordt opgeladen wanneer deze in het telefoonhoesje zit. Zo wordt de telefoon natuurlijk ook direct beschermd en opgeladen op hetzelfde moment. Dit is eigenlijk een perfect alternatief wanneer jouw telefoon altijd te vroeg leeg is en je toch gebruik wilt maken van een beschermend telefoonhoesje. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw batterij eigenlijk gewoon een extra grote capiciteit krijgt. Dit is belangrijk voor diegene die niet lang genoeg de iPhone kan gebruiken op een dag. Het werkt als volgt, je gebruikt een gewoon telefoonhoesje zolang jouw accu niet leeg is. Dan wanneer de batterij wat lager komt kun je gewoon van hoesje verwisselen en deze gebruiken om jouw telefoon op te laden. In noodzaak zou je zelfs meerdere van deze hoesjes kunnen gebruiken.

Veel mensen kunnen niet langer dan een dag en soms zelfs maar een halve dag doen met een volledig opgeladen accu. Ben jij hier een van? Neem dan de bovenstaande opties in overweging en zorg dat jij de korte accu te slim af bent door gebruik te maken van een telefoonhoesje met ingebouwde powerbank, of een powerbank.